Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thailand-Sverige

jag låter mina fötter vidröras av snäckskal
solen värmer mig

långt borta
långt borta från verkligheten

hemma, på väg från flygplatsen
hettan, avgaser som letar sig genom husväggar

innanför, ligger dom hitflugna
från det land jag besöker

när jag badar i deras vatten
när mitt barn leker vid stranden
när vår lycka, är i paradiset

ligger dom med nakna kroppar
under män med stora plånböcker

ställningarna som redan innan har
fantiserats och tänkts ut

pengarna som redan
innan har bytt ägare

resan som planerats
öden som möts

vi har bytt adress
när jag solar




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-06 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP