Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu, när valdagen nalkas, kommer utspelen...


Desperat Reinfeldt annonserar bibehållet skattetryck !

För att, naturligtvis, skyla över och leda bort uppmärksamheten från alla de reformer som slagit mot oss längst ned i samhället, vi i bottenträsket,försöker nu den falske och förrädiske Reinfeldt att inbilla folk att han värnar om de statliga finanserna !
Han,som deltagit i den största slakt på statlig verksamhet som förekommit i detta land under överskådlig tid ! Apotekens privatisering, realisationen (med stort minus!) av Carnegie, den aviserade privatiseringen av Systembolaget, minskade anslag till kommunerna (som nu,visserligen, balanserats upp något,men inte rättvist,anser många kommuner) mm mm .Förutom alla de indragningar och försämringar som slår direkt mot oss arbetssökande och lågavlönade !
Om inte Sahlin och co tar över kommer ordet "stålbad" bara att vara förnamnet på vad som väntar oss under de följande fyra åren !
En gnista av hopp tändes när en kvällstidningslöpsedel förutskickade att Maud Olofsson ska avgå ! Kan det vara möjligt ? En "skräcktant" mindre, det vore ju UNDERBART ! Dessutom lämnar "fjanten med hästsvansen",statsrådet Littorin, arenan, också det ett gott tecken ! Man brukar ju säga att "råttorna lämnar det sjunkande skeppet", tänk om det STÄMMER ?. Man kan ju,alltid, hoppas !

-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-07 13:12



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Löpsedlar ljuger då och då, det är tydligt ! Tyvärr har inte ett ord sagts på radionyheterna idag om Maud Olofssons avhopp, tvärtom var hon i en färsk (?) intervju mer kaxig än någonsin ! Däremot har Littorins avgång bekräftats,en klen tröst,men ändå..
2010-07-07

  Tini Tut
Vi ska vara glada att moderaterna faktiskt sett till att vi klarat finans krisen bättre än nästan alla andra länder.
Tar Sahlin över går vi under.
Fast jag håller med dig om Maud, tror vi klarar oss bra utan henne...hehe
Kram Tini tut
2010-07-07

    tramp
Vi har tre kvinno M i den svenska politiken och den gröna av dem röstar jag alltid på
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska