Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till jord skall du åter



gömt, ligger hjärtas och andas tungt än

förbi, viner

mediciner



tanken, är blott en oas av sand

palmbladens ihopkrupna pose


prasslar,

i ökenvind




blickar bort, men ser ej längre för allt damm

fången i ett paradis av nektar,


leder ej bort,

men hem
















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-07 21:10



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
sorgligt och vackert.
2010-07-08

  Tini Tut
Vackert tycker jag.
Kram från Tini tut
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP