Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limbo



jag tänkte dikta något om död idag,

och fann mig limbo


mina fingrar slutade fungera,

men mitt sinne


förvreds av fruktan för

en evighet







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-07 21:15



Bookmark and Share


  peter markurth
stark
2010-07-09

  Suzy med punkterna
Oj...ordlös
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP