Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äh...


VM-limerick




Ett bolltokigt par uti Gnesta
som önskade träffa Iniesta
till VM de stack
men fann sig, oh, ack,
i Afrika fåfängt inresta




Bunden vers (Limerick) av Gunwale VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-08 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP