Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en rädsla jag försöker komma över. och jag kan berätta att din närvaro hjälper mig att besegra den.


jag kommer köra vår historia i botten





du skapar



verklighetsflyktiga tankar



i mig






-men jag balanserar i skräck



på en skarp kontrast



; mellan lycka och rädsla













för när du ser på mig



tänder du gnistor



jag inte vill riskera



i sommarregnet











och dina kyssar



smeker hela min existens



; till explosioner













rädda pojkar



skadar bara



vackra flickor



-omedvetet






och det skäms jag för













men när Du



en kväll



helt plötsligt befann dig



i mina hemtrakter






så försökte Jag



möta din blick



; för just din blick



var den jag alltid velat möta












och nu står jag här



med glassplitter farligt nära



ett dunkande hjärta













-för jag är rädd och jag skäms för det









Fri vers av Louisedottern
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-08 21:32



Bookmark and Share


    tehdog
gillar lekandet, fortsätt så
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern