Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i natten blev vi ett med varandra


spetsigt mörker





skuggorna skar



genom våra fasader



när mörkret belägrade oss















vi lät tidens tand



som givit oss en illusion



om ett ljus i slutet av tunneln












-bygga grunden till alla vackra ord
som vi gav till varandra












tågrälsen spräckte skörheten i vår lek
och det drog igång orkanbyar i vårt mellanrum







; jag smekte din kind med mina fingertoppar
och lovade en förändring







Fri vers av Louisedottern
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-08 20:30



Bookmark and Share


  Amorina
Starkt och ömsint på samma gång. Vackert!
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern