Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raggningsrepliken

Skulle du kunna tänka dig

...

Eller jag menar skulle du vilja

Kanske.

Liksom vara intresserad av att

Följa med mig hem och....















Bara andas?





Fri vers av Nilon
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-30 00:43



Bookmark and Share


  ScaryMind
kände att jag inte kan lämna den här dikten utan en kommentar, den är bara så .. underbar,klockren, overklig men samtidigt så sann
2012-12-12

  Mr Lindemann VIP
Det är viktigt att kunna andas

I det här med kampsporter, är det A och O andningen
Men det tror jag inte du vill, att man skalla följa med dig hem för att kämpa?

Andningen är också mycket viktig inom yoga

Teologerna hävdar att den heliga anden, gör så att vi andas
2011-01-30

  Peter Olausson VIP
snyggt! Den måste väl gå hem?
2011-01-30

  Tillbringaren VIP
Mycket bra raggningsreplik^^
2011-01-30

  Maximillixen
Den här gillar jag. Bara andas.
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Nilon
Nilon