Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teater

Lägger tankarna åt sidan
de får inte komma in på scenen och tjata
gillar den tomma spelplatsen
tankarna må finnas bland kulisserna
som tysta statister




Fri vers av Akke
Läst 219 gånger
Publicerad 2010-07-09 08:39



Bookmark and Share


  walborg
Intressant tanke. Alltså känslornas spelplan och drömmarnas ...
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke