Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårarna

tårar i degen

gör brödet

mer salt

det vet jag nu




Fri vers av Kim VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-09 10:31



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En så bra metafor om tåra.
2017-04-05

    Max Poisé
ler åt metaforen.
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP