Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Lyckligt lottad

det du helst av allt vill ha
existerar bara i drömmar
den du helst av allt vill va
hittar inte riktigt hem

han får dig att famla, ramla
tills varje kroppsdel ömmar
du håller fast i det gamla
men till fördel för vem?

vad gör du när du ser
att plagget saknar sömmar
och hotar falla trasigt ner
lämna dig naken, blottad?

vad händer när du vaknar
och ser livets underströmmar
när du inser vad du saknar
vem blir lyckligt lottad?




Bunden vers (Rim) av chaii
Läst 460 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-09 11:02



Bookmark and Share


  Anna*
Naken och helt utan illusioner blir varje människa lyckligt lottad. Då finns det inte längre någon prestige kvar utan bara möjligheter till att skapa något helt nytt efter de innersta drömmarna.
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

chaii
chaii