Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om allt. om inget. om om.


någon annans brygga

att lägga sig mitt i trafiken
offra fysiken för paniken

att riva ner alla tunna väggar
sluta lyssna till det som eggar

att börja bygga ur förhoppning
planera planlös bomullsstoppning

att försvinna i ett vimmel
ersätta markens grått mot himmel

att utbyta det tydligt sagda
till kort som ännu ej är lagda

att fängslas av paradoxen
frisättas utanför boxen

att se förbi det skimrande
till förmån för det glimrande

att ge någon allt det trygga
att vara någon annans brygga




Fri vers (Fri form) av chaii
Läst 596 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-17 01:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggt o skönt ihopsatt
2011-09-11

  ULJO
Mycket intressant text som skulle kunna bli en hitlåt med en trevlig melodi.
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

chaii
chaii