Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


nyckelpunkterna

så oerhört medveten
om minsta beröringsögonblick

varje fjäderlätt millisekund
av dina händer mot min kropp

med målinriktad ömhet
och försiktig precision
söker dina fingrar
efter nyckelpunkterna

problemet är
att de inte existerar




Fri vers (Fri form) av chaii
Läst 502 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-11 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chaii
chaii