Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


frön i vinden

det är inte riktigt hälsosamt
att så sina frön i vinden
när en kyss på munnen
inte också kan vara på kinden

det är inte riktigt trovärdigt
att hävda sin egen oskuld
när närhet betyder längtan
och silver omöjligt kan vara guld




Fri vers (Fri form) av chaii
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-23 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chaii
chaii