Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, just det.. Så stor och stark

För sent ser hon slaget komma

Läppen brister under handens styrka

Röda droppar fläckar den vita klänningen

Hon kryper ihop och gnyr av smärta

Men hon ser det svarta i hans ögon

och vet.. Det här är bara början..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-09 14:05



Bookmark and Share


  yta
Grymt bra
2010-07-09

    Max Poisé
usch vilken fasansfull film som spelades framför---
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish