Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För er som undar vad "det eviga riket" innebär, läs "jag vandrar i ett sällsamt rike."


Barkbåten

En gång var jag fylld av hat
mot alla de som höll mig fängslad
nu är allt borta, jag kan inte hata längre
det enda jag har kvar är det outtömliga vemodet
som urholkar mig, liksom träsmidaren mejslar
den tjocka stammen, gör den till en lätt barkbåt
sjösätter mig vid foten av Billdalsbäcken
låter mig fångas av strömmar, för mig hem
hem till det eviga riket.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-09 18:02



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Suveränt!! Detta är oerhört starkt skriftat. Jag blir imponerad igen på din sida och applåderar.
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin