Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalor är svarta, snabba tankerörelser.

 

 

 

Jag tror på något. Prövar olika vägar. Jag vet något. Märker att orden kan vara helt tomma om jag är tom. Det är med liv vi fyller dem, ett efter ett.

Faktum är att jag tror inte, vet inte. Och även det kan fyllas. Att förflyttas mellan platser kan göras i stillhet utan rörelse. När vi väl är där, kan det tyckas overkligt. Platser är vid närmare betraktelse tämligen overkliga. Vi konstruerar rummen med våra egna gränser.

Ingen kommer komma till undsättning. Det går att sitta desperat i vilken glänta som helst. Lycklig är man om man blir funnen av en älg tidig morgon.

Det jag minns nu av resan, är svalorna, de flög genom himlen över staden Volterra, vidder och höjder. De väckte mina livsandar.




Prosa av Rachel Roth
Läst 412 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-07-10 09:16



Bookmark and Share


    lärjunge
APPLÅDÅSKOR I MÄNGD!!!
2010-07-31

  noname_realmind
Vackra bilder du målar...
2010-07-13

    ej medlem längre
den allra finaste texten av dig. bokmärker bums.
2010-07-10

    glasa VIP
vilken jättemysig text
den lugnhåller mig
och ger min mun
ett leende som
känns gott
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth