Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är helt uppbruten av sorg vi har börjat vår sorg nu tillsammans


palliativ



tiv
tiv
tiv
adjektiv
substantiv
objektiv
K A M E R A L I N S
okänsel
iaktar
tar
tar
tar
dig bort härifrån
från
från
från
S M Ä R T A N
med
med
med
M E D I C I N
helt medvetet förstörande lever och njurar
som
som
som
helt klarvaket öppet leder till döden
för att
för en begränsad tid
FÅ ETT LIV
palliativ


jag vet inte ens hur det ordet stavas





och det är bara genom kärlekens ådror den fulla känseln finns








Fri vers av glasa VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-10 09:23



Bookmark and Share


  Niara
fantastisk

beklagar sorgen
2010-10-07

  aol
näst sista raden ville bara säga ska det vara ett o, i ådrår,kram
2010-09-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Smärta, som tar
i läsaren fullt ut
när man läser vad,
som pågår... Och förstår
vad, som kan hända under
denna vända... Vad kan jag
annat än sända, att jag känner
Din smärta, som om den vore min!
2010-07-11

  Sunlight
djupt berörande...
2010-07-10

  Sonja Sidorow Lapington
Smärtar...
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP