Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

toner som uppmanar till rörelse i vågform

så fort jag lyssnar på min orientaliska musik

då börjar höfterna mjukt rulla

i åttor, i skak ända ned i fötterna

armarna blir till graciösa stjälkar i vinden

mjukt som spagetti spills serotinin

till mitt eget sinne

Det är böj ryggen bakåt

medan händerna försiktigt manar

gå din väg eller kom eller bådadera

just så betydelselöst

Bortrest in i ett rytmiskt trummande

med pricksäkra röster som fyller ut

det lilla mörka rum

som snabbt krymper till

ett minne blott i glädjedansens

gratisrus







Fri vers av Kim VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-10 12:07



Bookmark and Share


  Anna*
Härligt livsbejakande!
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP