Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du insåg inte att vår kärlek behövde tid



tankegångar,
mot talströmmar

i tiden, mitt varma hjärta än

nu,

en bit du åt av



molvindar,
åskdrömmar

i tiden, du behövde mig

då,

vaskades guld, ur djupet av en överlevnad



vi hade redan tagit oss igenom, vårt gemensamma helvete

ultraljus sken på framtiden, ultraljud hördes i vår samhörighet

som skulle växa och gro,



till ett ogenomträngligt universum,

som ville ha tid,



att ena oss, att hela

våra hjärtan














Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-10 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP