Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart









svart












svart som natten



blir min själ












när sanningen uttalas



ur lögnen



lögnen vi skapade












för i natten



kommer vågorna













de tar med sig



allt



allt vi skapade












allt vi skapade



av sand











svart














Fri vers av Louisedottern
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-10 14:25



Bookmark and Share


  Amorina
Gillar! Berör mig.
2010-07-11

  Amorina
Gillar! Berör mig.
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern