Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sårad själ

En
kantig sak

inte
mjuk

utan

med vassa
kanter

att
omfamna

gör ont
och ger sår

liksom

taggarna
på en vacker
ros

jag

sträcker
mig ut

jag

söker mig
över horisonten

ligger

njutningsfullt
vid vatten-brynet

jag

skärmar mig
från alla andra

vill vara
ifred.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 343 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-10 19:31



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att avnjuta sitt eget sällskap i ro
där tystnad råder och stillheten är ens närmsta kamrat
är inte illa
2010-07-11

    ej medlem längre
Javisst
har rosen
också taggar

men inte enbart
uppenbart

ej att förgäta
den vackraste blomster
den ljuvaste doft

en gåva till
människan
2010-07-11

  Water VIP
Att vila vid sin källa, är vad jag tänker när jag läser detta.
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e