Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Dorje Chang


Jag, Mig och Mitt

Människa,
så upptagen av sitt ego
det hon tror sig vara
sitt jag
så upptagen av tankeflöden, sinnesrörelser
koncept, fördomar,minnen, förväntningar
allt det hon tror sig vara
är hon inte
det hon tror sig vara är totalt falskt
och all denna strävan för det hon inte är
det som inte existerar i sig självt
all utbildning, giftemål, rättsprocesser
allt för detta JAG
detta Ego
som är en total bluff
ett stort skämt av självupptagenhet.




Fri vers av Akke
Läst 208 gånger
Publicerad 2010-07-10 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke