Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina glömda rum trängs vetskapen om ofrivillig kärlek



fas

glömda rum


bas

fasserade glas


en droppe vin

kras




handgång förbi svalbon,

ovilligt


fastar


xanor










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-10 20:57



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
tur det finns vin och piller...bra!
2010-07-10

  peter markurth
lid ej, det sanna finns ännu, du vet det sanna
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP