Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
galenskap, avsmak inga tårar, dårar


Lovar att inte känna något mer





hämta den spillda mjölken nu, sade du

den ligger på golvet




gråt inte, jag får ångest

känn inte, jag får ångest


säg bara ordet ja

jag lovar att inte skrika




det är ju våran mjölk, hämta den nu

ja, sade jag. och jag lovar att inte gråta,


inte känna något mer









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-10 21:16



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Sorgen över det förlorade...starkt
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP