Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmmmm...




Röst av renaste lust

Din röst viskar i mitt

blodomlopp

rinner som het lava genom

min kropp

 

Stämma varm som solen den hetaste

sommardag

hes sensuell som skymmning om

kvällen

 

Förför mig berör mig

smeker leker åtrå fram

på avstånd men ändå

innerligt nära

 

Din röst viskar om åtrå

om lust

erotiskt eggande manlig

stämma som renaste guld

 

Din röst

min älskling

som mjukaste lenaste

sammet...




Fri vers av sulimaa
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-11 03:18



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Förtjusande fantastiskt
2010-07-12

  Lejonhjärtas poesi
Mumma för kropp och själ är röster fulla av kärlek och ljuvlig lusta!
2010-07-11

  ~Leonardo~
Lustfylld och tilldragande...som mumma för en kärleksfull själ.
2010-07-11

    ej medlem längre
Kraftfullt
nära
levande
2010-07-11

    J. Herward
lovely;) kan bara finna det så
2010-07-11

  Nils Teodor VIP
vacker!
2010-07-11

  peter markurth
söt
2010-07-11

  Hugh R Freeman
Fint skildrat =)
2010-07-11

  Johan Bergstjärna VIP
Vad vackert!
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa