Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Rött Paket med Vita Snören

Begäret till en annan människa
det som de flesta kallar kärlek
var en romantisk projektion
som ett rött paket med vita snören
fint och fullt av förväntningar på ytan
men hur långsamt man än öppnade det
såg man slutligen problemet




Fri vers av Akke
Läst 217 gånger
Publicerad 2010-07-11 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke