Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sträckta

 

 

på det sjunde kapitlet

 

lägger jag mina händer i vördnad

 

i gryningsandning

höres

 

kajorna kråkorna sträcka strupar

 

böneskallror

helandeskallror ljuder

soleld sträcker

 

kvarnsånger mal dagfrön

ärter bönor

 

stjälkar växa  höga

 

klättra vackra steg

väx i dag

 

skator vända vingsegel

indigo vita

 

väcker luftens jubelkör

 

kvittervävare

andas i morgonlunden

 

 

genom öppna jalusier

andas jasminhavets vitdoft

 

solstrålar väva solkronor i lindarnas blom




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-11 14:45



Bookmark and Share


  Anna*
Vackert, skirt, ljust. Gillar slutraderna väldigt mycket!
2010-07-11

  Mr Lindemann VIP
Ett hjärtslag ifrån
där pulsen andas in den
andres längtan efter
närhet
där finns minnena av
den kärlek som kräver
hängivenhet
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser