Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång



frånvindar särskiljer, vattnet från strandlinjen

en sten är mitt sällskap, mitt hjärta, min lust

jag sjunger med vågor och tång

jag sjunger med en röst av andas



jag ser inget, ty jag har mist synen

stjärnor sprakar i band och formationer

månvägen lyser vit och stark

min instinkt leder vägen blott



jag står där stilla och väntar

på vindar som ska vända

på att sanden skall förflytta mina fötter

ner i havet, för att känna

igen









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-11 15:29



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Så njutbart...
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP