Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Almedalentrött



ORDF LO
ORDFLO`




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2010-07-11 17:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ordförande LO? Var hon där?
2010-07-11

  lodjuret/seglare VIP
Jepp er dy
vad är gotland?
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP