Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder jord och fader himmel

Att

glädjas
förjdas

njuta av
sommar regnet

värmen

som är
här nu

den torra gjorden
suger åt sig av det våta

som nu
vräker ner

på den
törstande jorden

himmel och jord
i en skön harmoni.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 198 gånger
Publicerad 2010-07-11 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e