Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strax börjar finalen i VM i fotboll 2010 ...


VM-FINAL !

Holland och Spanien, två bra lag,drabbar samman, och trots att jag anser att i spanska La Liga spelas världens mest underhållande fotboll ,trots det, tippar jag holländsk seger med 3-2 ! Robben ,Van Persie , Van Bronkhorst och grabbarna spelar en offensiv och snabb fotboll och det enda riktiga hotet från Spanien, Villa, tror jag att ett ganska snabbt holländskt mittfält kan hålla reda på......Torres har, verkligen inte, rosat fotbollsmarknaden, tvärtom, har han varit en stor besvikelse och utan en Torres i form så hänger det mesta på David Villa ! Holländarna har fler målgörare ,Wesley Schnejders bössa är välkänd och Robbens snabba sprinterlopp med åtföljande kanon vid straffområdet kan vara avgörande ! Visst kommer Xavis och Iniestas glänsande passningsspel att ställa till med en hel del,liksom Piques nickkunskaper ,men jag tror, ändå, att Holland fixar det hela ! Det spanska försvaret får inte stopp på Robben och Schnejders kanoner kommer att sitta ikväll ! Och se upp med Van Bronkhorsts bössa, den är inte dålig den heller !

---




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-11 20:21



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Så fel man hade ! Efter en ganska elak och ful tillställning med 8 varningar och ett rött kort ,kunde Andres Iniesta med bara 6 minuter kvar på andra förlängningskvarten kruta in 1-0 från ca 5 meter, från högerkanten, fast Hollands målvakt var på den, men den gick in !
Visst är Spanien värdiga Världsmästare, helt klart ! Iker Cassilas visade att han tillhörde de absolut främsta när han räddade ett skott från en helt ren Arien Robben i andra halvlek ! Plus flera andra bra räddningar .
2010-07-12

    Max Poisé
Bläckis Paul hade rätt igen!!
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska