Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resten av mitt liv ska jag påminna mig om vår kärlek



jag ska sitta innanför ett skyltfönster, som vetter mot norr
måla mina målningar, med ett sidenband

runt våra hjärtan



det bandet ska hänga, utanför mitt fönster
knackande var gång, en vind rör den


som en påminnelse om en gång


jag blev älskad










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-07-11 21:17



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt stark
2010-07-14

  issac.a.m
vackert skrivet..
2010-07-12

    ej medlem längre
riktigt vackert
2010-07-11

  Suzy med punkterna
Vackert absolut men mer än så...
2010-07-11

    eventualiteter
Jag gillade den, speciellt början tilltalade mig. Även titeln och slutet (/helheten) föll mig i smaken. Enkelt och snyggt.
2010-07-11

  stenen/ Yv Ericsson
mycket vackert, knutet av sorgeband..
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP