Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasiga människor

genom bluesmusiken pratar du med mig
men jag lyssnar inte
vet vet nog redan vad poängen är
jag ser i ögonvrån hur du tittar på mig
men ifall jag vänder mig mot dig
så vänder du dig bort
jag har en känsla för sånt här

väggarna lyser i neon, det är fascinerande
allting är färgglatt i ledsna färger
som du och jag
fortsätt prata för om ett tag kommer jag lyssna
kommer till och med fråga saker

jag tycker om det här stället
alla människor är så trasiga att jag faktiskt
kan vara nöjd med mig själv
varför är du här? vill du ha ett glas till?
jag vill ha två, då blir allt lättare
det här är ett bra ställe när man är lite nere

vad sa du om principer nu
någonting om att du har ett liv, något om en dröm
men alla behöver distans
varför stal du din mammas cigg när du var liten?
varför stal jag mina föräldrars sprit?
du brukade bränna dig själv

någon säger åt dig vad du ska göra
och det går bra, jag förstår
men när vattnet börjar koka
måste tekannan ge efter, släppa trycket
annars händer något dåligt
och jag kan hjälpa dig med det

vi pratar om dina studier
och hur bra det går för dig
du säger att för mycket bra blir dåligt till slut
man kan bara få så många orgasmer
innan det börjar blir obehagligt
vi pratar om droger, varför dom är bra
och du beställer fler glas
två till mig och två till dig

sen tittar du på mig med hopplösa ögon
jag vet att du är stark, men inte ikväll
jag vet varför du brände dig
för att känna, det vill alla
för att du är arg på dig själv
för att du tycker synd om dig själv
för att du sitter här med mig

genom bluesmusiken och det tomma glasen berättar jag
jag vet vem du är
jag kan gråta med dig ikväll
ge dig kärlek på mitt sätt
ta hand om dig om du tar hand om mig
jag gör dig bara illa när du vill...
du säger att du inte brukar göra så här
men vi vet att bara för ikväll, du och jag
kan vi vara trasiga människor
tillsammans




Övriga genrer av tonsoku
Läst 960 gånger
Publicerad 2005-11-17 19:26



Bookmark and Share


    ettolrahC
"jag tycker om det här stället
alla människor är så trasiga att jag faktiskt
kan vara nöjd med mig själv"

precis så...
känner jag för den här texten...
2006-05-18

  Zara VIP
den här vill jag bara yla till en timme elelr två! otorligt mysig berättelse..svart saga som ändå har en värme.

tycke rmkt om den!
/Z
2006-05-04

  Marlene Anna Linnéa
denna grep tag med sina detaljer
din förmåga att måla upp bilder, känslor, liv

jag tar mig lätt igenom texten även om den är lång
hoppas du låter mig hålla koll på dina verk i fortsättningen :)
2006-01-30

  Fenomena
underbra skrivet!
jag gillar det här, det ger en så tydlig bild av allting.
er,platsen,livet.
perfekt. (:
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku