Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen tvekan...




Att älska dig

Att älska dig är som att

äta mogna jordgubbar

direkt ur landet

och veta att det finns hur många

som helst

 

Att upptäcka dig liknar julafton

paket efter paket

nya saker i varje

och nästan alltid ett nytt litet

gömt bakom granen

 

Att smeka dig älskling

är som att gå på upptäcksfärd

i en ny stad

nya gränder att utforska

och jag tröttnar aldrig

 

Att få uppleva ynnesten

att vara den som får dig att le

den som tar den största platsen i

dina tankar och ditt hjärta

känns som att vinna högsta vinsten

på lotteri efter att man skrapat

sin tusende lott

 

Att älska dig hjärtat mitt

blir en resa evig och underbar

jag slänger mig ut

utan avbokningsskydd på biljetten...




Fri vers av sulimaa
Läst 468 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-12 02:58



Bookmark and Share


  flickan i spann
Underbara kärleken! Bra beskrivet!
2010-07-18

  issac.a.m
läser o njuter..
Underbart..
2010-07-18

  Lejonhjärtas poesi
Underbart är kärlekens språk när det talas och avlyssnas på samma våglängd!
2010-07-13

    J. Herward
''Att få uppleva ynnesten

att vara den som får dig att le

den som tar den största platsen i

dina tankar och ditt hjärta

känns som att vinna högsta vinsten''

Så bra!:D

jag tycker om din text för att den är så ren, ärlig och enkel, inget fackligt register där kärnan av texten aldrig kommer fram utan bara maler på, sådanan texter kallar jag ''skryt texter'' för en sen då? alla människor förstår väl kärlekens språk :)
2010-07-12

  Suzy med punkterna
Fint om kärleken och dess njutning
2010-07-12

  Water VIP
Ett kärlekspoem av rätta sorten
2010-07-12

  aol
en underbar gripande kärleksdikt
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa