Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje dag läser man om det i massmedia eller ser det på TV....


SVERIGES RÄTTSSYSTEM NÄRA HAVERI !

Misshandel !

Personrån !

Våldtäkt !

Grovt Rattfylleri !

Butiksrån !

Dagligen inträffar dessa grova brott någonstans i vårt avlånga land . Ofta är det, av polisen väl kända personer, som, oupphörligen, utför dessa illdåd ! En del av dem åker bokstavligen , in och ut, ur landets fängelser, ett par år på Kumla,ett par år på Hall osv osv ... Onda cirklar är bara förnamnet ! Polisen verkar ha resignerat och politikernas löften om åtgärder mot det grova våldet klingar fortfarande falskt . Landets tingsrätter dignar under massor med åtal och flera, mindre grova, brottsåtal läggs ned ! Resurserna räcker inte till och många offer för inbrott,stöld , förtal, ringa misshandel och olaga hot, ser sina rättigheter flyga alla världens väg !
Detta beroende på indragna resurser för de rättsvårdande myndigheterna ! Politikerna sviker alltså, skändligen, sitt eget folks rättigheter ! Här kan man snacka om en GIGANTISK RÄTTIGHETSSKANDAL !! Egentligen borde man ställa LANDETS SAMTLIGA JUSTITIEMINISTRAR UNDER DE SENASTE SEXTON ÅREN INFÖR RÄTTA FÖR DETTA ! Oberoende av partitillhörighet ! För det är de som bär ANSVARET för FÖRSTÖRELSEN av vårt Rättssystem ! De har dragit in anslagen ,alltså har de ansvaret ! Så Sveriges Folk, låt oss starta denna Process ! Är ni med ?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-12 12:34



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Också i Skiftinge, ett ghetto i Eskilstuna, är det inte ovanligt med s k "domestika bråk" (familjebråk) . Under inflytande av starka drycker ryker, nästan varje veckoslut, familjemedlemmar eller grannar ihop, de slåss så kvistarna ryker, skriker och har sej .polisen kommer dit, antecknar och griper, ibland, någon (om anmälan görs) . Ofta åker de iväg med oförrättat ärende .eftersom det hela löses upp i godo...
Jag har supit mycket i mitt liv, men, ALDRIG, bråkat med någon (inte se´n min gröna ungdom, i varje fall) . De, som blir elaka av sprit borde sluta dricka, fattar inte VARFÖR de super , jag blir snäll som ett lamm...
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska