Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du fångade mig hårdare än någonsin.


du kom som du hade lovat







följde ledningsgatorna mot din ankomstplats


















betong betong och åter betong där värmen
vilade likt förvirrade luftmolekyler








och mina trasiga tygskor tog mig fram
över väntplatsen där väskor skapade labyrinter









mina ögon letade efter ditt glänsande hår

näsan försökte finna din fångande doft

och mina händer letade efter din silkeshud









och plötsligt stod du där









-allt jag glömt kom tillbaka










Fri vers av Louisedottern
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-12 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern