Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utlandsresa

Det kala, vitkalkade valvet bjöd

på en fläktande smekning

Blå mosaik mot bara fötter

Vit linneklänning

Blåa ögons glitter

mot öppet hav

Drömmande blick mot

den mäktiga horisonten..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 377 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-12 19:23



Bookmark and Share


  Tini Tut
Underbart, blå mosaik så härligt.
Kram Tini Tut
2010-07-13

  Katinka VIP
Underbart, längtar till Santorini!
2010-07-13

  stenen/ Yv Ericsson
ååååå! helt underbart! tack för en resa! kanske till grekland? eller portugal..
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish