Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt varma hjärta



Jag älskar ditt hjärta
bär det varsamt inuti mitt

dina fotspår lämnar jag därhän
går här bredvid
snuddar vid dig ibland

mitt hjärta var fruset
nu tinar det sakta
inifrån
med hjälp
av ditt varma hjärta








Fri vers av mariasan
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-20 22:37



Bookmark and Share


  Anna*
Jättevackert! Vad glad jag blir för bådas skull! =0)
2010-08-20

  Bibbi VIP
Exakt min situation idag.
Helt ljuvlig.
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan