Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

köper stranden utan kritik



du och jag ensamma på stranden
lättklädda i sanden
bland sjögräs och snäckor
vår bostad i några veckor

vinden trasslar till mitt långa hår
du sjunger allt vad du förmår
visor om havets hemliga skatt
du får mig i bubblande härligt skratt

vågorna skvalpar mot klippor
där i stunden är vi strippor
du och jag i denna sång
dansar nakna dagen lång

när dagen blir till natt
dyker jag ner och hämtar min skatt
i drömmen är jag rik
köper stranden utan kritik





Fri vers av mariasan
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-08 23:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Sån dröm vill även jag vara med i! :o)
2010-09-09

  Anya VIP
Sån dröm vill även jag vara med i! :o)
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan