Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvärtom

Jag behöver känna sann glädje som en omväxling
Jag måste bara bli sann mot mig själv

Just nu är jag nästan inget av hur jag är
Men det svåra blir att urskillja vad jag är
och rollerna jag tagit på mig

I mer än 10 år har jag levt ert spel som blivit mitt
Det ilar i min bröstkorg

Hur ska jag veta vem jag egentligen är
när jag i varje roll kan förkasta dom andra
... För jag har så många!

Min tillfälliga sinnesstämning berättar vem jag är.
Jag följer er med vinden
Nu är jag trött och måste stå emot

Hur svårt kan det egentligen vara?
Det ända jag behöver göra är att vara tvärtom




Fri vers av robin_rl
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-13 00:29



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Diktens innehåll,att kunna förändra sig= rannsaka sig= Bra!
Bra början till att förändra sig i livet,om livet nu känns fel!

jag gillar förändringens böjningar och slingrighetens form i texten,den är
Att För Ändra sig*Gillas*
naket,vaket ..helt enkelt i örändringens värld..Bra text och mening med livet!
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

robin_rl