Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan börja undra......


Social Omsorg - På fallrepet och omodernt ?

Är det så ? Att de unga generationerna INTE vill att ALLA människor ska ha nya chanser ? Att de, som misslyckats, hamnat i missbruksträsket, fått svåra psykiska problem, visat dålig "tåga", gett upp, blivit småkriminella eller, på annat sätt, hamnat utanför och "gått ner sig" , INTE ska ha någon som helst hjälp utan lämnas åt sitt eget öde ? Det, kanske, är på det viset och vi gamla rebeller vi är hopplöst mossiga i våra eviga predikningar om solidaritet , rättvisa och kärlek ? Vi ska väl lägga av och låta den USA-inspirerade utvecklingen ("den starkaste överlever alltid") ha sin gång ?
Men det kommer INTE att ske ! HUR det än är så kommer den här "röde fan" att fortsätta ! Det kan ni slå er på käften på ! MOTVIND är bara förnamnet, ORKANER har jag mot mig, talar ,ofta, inför ödsliga och folktomma auditorium, applåderna lyser med sin frånvaro, läsarkretsen är minimal, men ,VET ni vad, jag bryr mig inte, jag fortsätter med en dåres envishet, mitt alter ego är, inte för inte, DON QUIJOTE, riddaren med den patetiska utstrålningen ,som slogs mot väderkvarnar !

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-13 12:57



Bookmark and Share


  Msann
Bra skrivet! Dom har rätt att få en ny chans! Det har vi alla!
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska