Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan

Ibland känns det bara fel
För mycket upp&ner, åt sidan och bakåt
Man får kämpa sig fram
Som i ett tv-spel..
Ofta undrar jag varför vi finns
Vi äckliga små fega as
Vi som förstör, hatar och älskar för lite
Förbannade människoras




Fri vers av DuFårBaraEttLiv
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-13 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DuFårBaraEttLiv
DuFårBaraEttLiv