Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tokerier

Saknad
Jag behöver dig här
Jag behöver näsgnugg och kyssar på min panna
Det är en bedrövlig känsla jag bär

Jag saknar & det är ingen härlig känsla som alla säger
Det är en ångestfylld känsla som förgör mig
Jaq får feber och huvudvärk
Och det är inget romantiskt över att jag knappt kan andas utan dig!

Bullshit.

Kärlek är uppmålat till något himmelskt på varje jävla kanal
Men kärlek är ett helvete, som en sveda i min anal!

Den jäveln som uppfann kärlek måste ha varit en dåre!!





Fri vers av DuFårBaraEttLiv
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-27 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DuFårBaraEttLiv
DuFårBaraEttLiv