Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomborrad

Kan du inte komma tillbaka en stund. Det var så skönt att dela ensamheten med någon. Du var så skön i mig och det var så skönt att känna dig komma i mig fast vi borde ha använt skydd.
Och det var inte en gång, nej nej. Det var inte en gång jag kände dina hårda & djupa stötar i mitt underliv. Det var fem gånger för att vara exakt. Jag räknade dom. Två gånger på din soffa innan de andra fulla idioterna kom som också skulle på din efterfest. Sen var det ytterligare en gång när alla hade deckat och vi fnissade åt att vi hade kunnat bli upptäckta.
Sen var det en gång på min soffa, och en gång på min madrass. För du följde med mig hem också, för du tyckte liksom jag att våra underliv liksom skrek efter varandra. Din kuk passade så bra i mig.
Och nu vill jag ha den igen, jag vill känna mig fylld med något för jag har känt mig så tom i flera dagar.
Och trots att jag har skavsår i underlivet så vill jag att du ska komma och genomborra mig igen. För det var mycket skönare att vara fylld och ha ont, än att vara helt tom och ha ont...




Fri vers av DuFårBaraEttLiv
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-19 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DuFårBaraEttLiv
DuFårBaraEttLiv