Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek är inte för den fega

Jag står ensam kvar

Ni kommer och skapar strömmar runt mig
Ni tar mig ut på djupt vatten
Jag vill ju våga

Sen lämnar ni mig
Och jag kan knappt simma
Sakta dränker ni min låga

Men jag ger inte upp
Jag är snabb att hitta dig
En ny chans

Är för rädd att vara ensam
vill bara klamra mig fast
Ge mig en sista dans

Men nu vet jag bättre
Aldrig simmar jag mot djupet
håller mig på min strand

Tyvärr så står jag ensam
trotts dig vid min sida
Är nu livet endast sand

Kärlek är inte för den fega




Fri vers av robin_rl
Läst 259 gånger
Publicerad 2010-07-13 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robin_rl