Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I tjugoett år snart, har mitt liv varit en evig kretsgång kring mina barn...


Att leva för andra....

Att leva för andra
är en förälders lott
om man ska vara förälder
så är det en självklarhet

Man lever för dem
deras problem
deras välgång
inte så att jag klagar
det Är bara så
och SKA så vara

Sig själv får man glömma
oftast
små pausar får man
men de är få
men SÅ ska det vara
en förälder värd namnet
ska INTE klaga

Fast ibland man funderar
blir det värt det ?
blir de bra när de är vuxna ?
minns de pappas ord ?
Orden om rättvisa ?
Orden om kärlek ?
Orden om jämlikhet ?
Orden om allas lika värde ?
Orden om fred ?
Jag vet inte...
men jag hoppas... ännu....

---




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-13 20:35



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vet hur det är.. Fina ord du präntat ner
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska