Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest som lämnar synliga ärr

Vass egg över stor yta

Ögon blanka av salt väta

Överdimensionellt hål under

bågars rum, eko av djup tystnad

Röd är färgen som befriar smärtan

lämnar ärrat yttre..

Munnars talan i kärleks värme

befriar hjärtat från kedjor

Tyngden formas till ett nytt ord:

 

               FRIHET




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-13 20:57



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Det här gillar jag eftersom så mycket kretsar kring just ordet frihet. Den här är riktigt bra.
2010-07-17

  Anna*
Att byta ut gamla strategier mot nya genom kärlek. Snyggt skrivet med det allomfattande ordet Frihet som avslut. Gillar!
2010-07-15

  yta
fint jag gillar särkilt det sista FRIHET
2010-07-13

  thyra
Vackra dina rader här!

Gillar "munnars talan i kärleks värme..."
2010-07-13

  Suzy med punkterna
Mmmm mitt tema de sista dagarna som jag brinner starkt för. Snyggt!
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish