Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skor



Hårda män
bär inte lätta skor
De gömmer
fötternas svaghet
i kraftiga kängor

Nakna fötter
så naket värnlösa
kan inte exponeras
För vad vore mannen då?




Fri vers av Anita Hanssen
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-30 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen