Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felan Felar

Strängar mjukt, bestämt, säkert smekta av stråken
Så förförisk melodi, som flytande honung i mitt öra

Jag kan inte motstå
Jag måste gå dit
Jag måste veta vad som gör mig så uppsluppen

Under ytan nu jag svävar
Medan Näcken drar sitt sista stråk




Fri vers av koncis
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-11-17 22:19



Bookmark and Share


    Fia
bra beskrivningar, härlig dikt!
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

koncis